Masaż i rehabilitacja dla firm

Masaże w pracy oferowane przez Fundację w Formie to prawdopodobnie jedyny program masaży biurowych w Polsce opracowany przy współpracy terapeutów manualnych, psychoterapeutów oraz ekspertów z zakresu bezpieczeństwa i ergonomii pracy. Dzięki unikalnej wiedzy i wieloletniemu doświadczeniu medycznemu stworzyliśmy nasz najlepszy program masaży w pracy.

Masaż biurowy Fundacji w Formie

Masaż biurowy to efektywna, bezpieczna i zdrowa przerwa w pracy.

Pracownicy zapisują się na masaż na określoną godzinę, dzięki czemu efektywność pracy wzrasta. Tylko sam pracownik jest w stanie ocenić kiedy potrzebna jest mu efektywna pomoc.

Masaż biurowy Fundacji w Formie przeprowadzany jest na profesjonalnych krzesłach przez ubranie. Dla pracowników, którzy mają problemy zdrowotne, zapewniamy profesjonalny stół do terapii.

Masaż biurowy Fundacji w Formie to idealna forma premii dla pracowników lub idealny pomysł na event Wellness Day z Fundacją w Formie.

Czy wiesz, że…

9

Masaże biurowe Fundacji w Formie to prawdopodobnie jedyny w Polsce program masaży w pracy opracowany i zatwierdzony przez terapeutów manualnych oraz psychoterapeutów.

9

Masaże biurowe Fundacji w Formie wykonywane są tylko przez wykwalifikowanych fizjoterapeutów posiadających numer prawa wykonywania zawodu.

9

Masaże biurowe Fundacji w Formie cechuje efektywność oraz bezpieczeństwo. Idealnie dopasowują się do potrzeb pracowników narażonych lub dotkniętych chorobami zawodowymi.

9

Masaż w pracy powinien trwać minimum 15 minut.  Jest to minimalny czas aby człowiek mógł się odprężyć.

Korzyści dla firmy:

• wyjątkowy dodatek dla pracownika
  • mądrze wydany budżet
  • realny wpływ na polepszenie zdrowia w miejscu pracy
  • zwiększona efektywność pracy i lepsza atmosfera w firmie
  • wzmocniony wizerunek firmy dbającej o pracownika
  • mniej urlopów zdrowotnych oraz zmian na stanowiskach pracy
  • idealne narzędzie do wzmocnienia relacji w pracy

Korzyści dla pracownika:

• zmniejszenie poziomu stresu i napięcia
  • mniej konfliktów w pracy
  • lepsze samopoczucie
  • zwiększona efektywność
  • zmniejszenie odczuwania bólu
  • gotowość do działań poza pracą

Jeżeli zależy Ci na najlepszych pracownikach, których wybrałeś do swojej firmy, skontaktuj się z nami!